,

Eurowall spouwisolatie

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Thermische isolatieplaat voor de traditionele spouwmuur

Eurowall® is een PIR hardschuim isolatieplaat die aan één zijde is voorzien van een reflecterende bekleding. De isolatieplaat heeft een lamdawaarde (λD) van 0,022 W/mK.

U verliest dus geen ruimte in de spouw: erg belangrijk bij het bouwen van een passiefhuis! De platen sluiten ook perfect aan dankzij een slim tand- en groefkliksysteem dat de warmteverliezen minimaliseert en preventief werkt tegen vochtintreding door de isolatielaag heen. Zo wordt een doorlopende isolatieschil gecreëerd voor een betere winddichtheid en extra energiebesparing.

Verder dragen de standaard afmetingen en het lage gewicht ertoe bij dat de isolatieplaten eenvoudig zijn te vervoeren en te stapelen. Bovendien vereenvoudigen deze eigenschappen de verwerking en reduceren de benodigde opslagruimte. Recticel Insulation is als eerste PIR fabrikant in Europa PEFC gecertificeerd. Recticel heeft bovendien een Keymark kwaliteitslabel. Zo bent u alvast zeker van de uitstekende kwaliteit.

De Eurowall® heeft een formaat van 600 x 1200 mm en een werkende afmeting van 590 x 1190 mm. Tot slot zijn de platen standaard beschikbaar met een dikte van 30 t/m 160 mm; de diktes van 150 mm en 180 mm zijn op aanvraag.

Belangrijkste voordelen:

 • Goede thermische prestaties: λD = 0,022 W/mK
 • Eenvoudig en snel te verwerken
 • Tand- en groefsysteem voor een optimale warmteweerstand en optimale isolatieschil
 • Ongevoelig voor slechte weersomstandigheden en vocht
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 8f121ce07d74 Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Recticel Insulation

  Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...