,

Eurowall spouwisolatie

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Eurowall is een polyurethaan isolatieplaat die aan één zijde is voorzien van een reflecterende bekleding. Hiermee wordt een λd-waarde van 0,023 W/mK behaald. Met 82 mm Eurowall en de aanbevolen 40 mm luchtspouw wordt zo bovendien een kostbare spouwverbreding vermeden.

U verliest dus geen woonruimte in de spouw: erg belangrijk bij het bouwen van een passiefhuis! De platen sluiten ook perfect aan dankzij een slim tand- en groefkliksysteem dat de warmteverliezen minimaliseert en preventief werkt tegen vochtintreding door de isolatielaag heen. Zo wordt een doorlopend isolatieschild gecreëerd voor een betere winddichtheid en extra energiebesparing. Verder dragen de standaard afmetingen en het lage gewicht ertoe bij dat de isolatieplaten eenvoudig zijn te vervoeren en te stapelen. Bovendien vereenvoudigen deze eigenschappen de verwerking en reduceren de benodigde opslagruimte. Recticel Insulation heeft tenslotte als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR een Keymark kwaliteitslabel. Zo bent u alvast zeker van de uitstekende kwaliteit.


 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 8f121ce07d74 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...