, ,

Ferroli


Deze boiler heeft een geïntegreerd terugloopvat in de zonneboiler behuizing. Bovendien is de installatie afstand tussen de collector en de zonneboiler (tot 15 meter), mits afschot gegarandeerd. Het systeem beschikt over één pomp. Op details na is de besturing identiek aan de besturing van de AquaSol 4 LB-90-ET, met dezelfde voordelen. Ook de vormgeving en montage is gelijk aan de AquaSol 4 LB-90-ET.

Collectorprogramma

Het nieuwe collectorprogramma bestaat uit twee type collectoren, namelijk de liggende en de staande collector. Deze collectoren kunnen op eenvoudige manier aan elkaar gekoppeld worden om een groter collectorveld te maken. Het dakintergratiesysteem is gemaakt voor een snelle montage, eenvoudige koppeling en waterdichte afwerking (zelfs als de collector nog niet geplaatst is).

Oppervlakte collector (effectief)2,3 m²
Afmetingen collector (hxbxd)Staand: 2235x1125x92 mm – Liggend: 1125x2235x92 mm
Inhoud boiler90 liter
Afmetingen boiler (hxbxd)1078x541x525 mm

 

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.6]
Artikelnummer: 03afdbd66e79 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Ferroli Nederland

    Ferroli Nederland heeft in Nederland een sterke positie opgebouwd op het gebied van cv-ketels voor centrale verwarming en toepassingen op het gebied van zonlicht, gebalanceerde ventilatie, warmtedistributie en airco's. Ferroli...