,

FLIR B200-425


De FLIR B200 en B250 bieden extra functies, zoals vocht- en isolatiealarmen. FLIR B200/B250 zijn speciaal ontworpen voor inspectie van gebouwen, zoals warmte- of koelverlies, luchtinfiltratie en -exfiltratie, opsporen van vocht, luchtbehandelings- of afvoerleidingen en nog veel meer.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Gebouweninspectie
Gebouwen kunnen snel en grondig worden gescand met behulp van een FLIR infraroodcamera, om probleemgebieden te identificeren die niet voor het blote oog zichtbaar zijn.

Energie-audits en huizeninspecties
Overmatige leklucht kan verantwoordelijk zijn voor tot wel 50% van het energieverbruik voor het verwarmen en koelen van een gebouw. Het lekkagepad is vaak complex en is zonder thermische beelden uiterst moeilijk in beeld te brengen.

Beheer van eigendommen en faciliteiten
Thermische beeldsystemen zijn een waardevol instrument bij het voorstellend onderhoud van elektrische, mechanische en constructiesystemen, voor het voorkomen van storingstijden, als leidraad bij de reparatieactiviteiten en het verbeteren van de veiligheid van medewerkers.

HVAC en afvoersystemen
Met FLIR thermische beeldsystemen is het eenvoudig om een geheel geheel gebouw te scannen en de relatie tussen HVAC-systeem-, casco- en afvoer-gerelateerde problemen vast te stellen.

 Vocht en restauratie
De aanwezigheid van vocht in het casco van een huis als gevolg van lekkage of condens kan ernstige gevolgen hebben. Met infraroodbeelden is het opsporen van waterschade een peulenschil.

©FLIR

 

 

Kantelbare viewfinder

Geïntegreerde digital camera

Gesproken en tekstcommentaar

Aanraakscherm met pen

Alarm voor dauwpunt- en isolatieproblemen

Fusie en Picture-in-Picture

Beeldenoverzicht

©FLIR

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: e4da3b7fbbce Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    FLIR Commercial Systems BV

    FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd...