,

FLIR b40/b50/b60


De kleine en lichtgewicht camera's uit de i-serie zijn ontworpen voor toepassingen waarin een hogere resolutie en meer functionaliteit nodig is en daar waar het documenteren van bevindingen van belang is. 

 

De FLIR infraroodcamera's uit de i-serie zijn IP54-geclassificeerd, waardoor deze geschikt zijn voor gebruik in ruige industriële omgevingen. De camera's zijn uiterst geschikt voor predictief onderhoud en geplande inspecties, om te zorgen dat elektrische en mechanische systemen efficiënt en veilig werken, met een minimaal energieverbruik.

©FLIR

 

 

In het onderstaande overzicht vindt u de krachtige functies die bijdragen aan de prestaties van de FLIR i-serie (inclusief modellen voor in gebouwen) infraroodcamera's.
 

Resolutie tot 180 x 180 pixels

De infraroodbeeldresolutie van de camera's in de FLIR i-serie loopt, afhankelijk van het model, van 140 x 140 tot 180 x 180 pixels. Elke extra pixel betekent meer waardevolle temperatuurgegevens voor het identificeren van probleemgebieden.
 
Klein en licht in gewicht

Camera's in de FLIR i-serie wegen slechts 600g en passen gemakkelijk in een heuptas.
 
Hoogwaardige optische camera 

Met de 2,3 megapixel (1536 x 1536) zichtbaar-lichtcamera kunnen controles en inspecties sneller en eenvoudiger worden uitgevoerd. De FLIR i40 is voorzien van een optische camera met een resolutie van 0,6 Mp.
 
Picture-in-Picture (PiP) 

Een functie waarmee u het infraroodbeeld inclusief alle temperatuurmetingen op het normaal zichtbare beeld kunt plaatsen. Met deze functie kunt u gevoelige of gevaarlijke temperatuurontwikkelingen opsporen en markeren en wordt de interpretatie van rapporten een peulenschil, zelfs voor mensen die niet bekend zijn met infraroodtechnologie. FLIR i40/b40 is voorzien van vaste PiP. FLIR i50/b50 biedt PiP in 3 stappen en de FLIR i60/b60 biedt een volledig schaalbare PiP.
 
Laseraanwijzer (alleen FLIR i60/b60)

De laseraanwijzer koppelt warme of koude plekken in het IR-beeld aan het fysieke doel op locatie, zodat het exacte gebied wordt geëvalueerd.
 
Laseraanwijzer (FLIR i50/b50 en i60/b60)

De laseraanwijzer wordt bediend met een handig geplaatste knop waarmee u de warme en koude delen op het IR-beeld snel en betrouwbaar kunt koppelen aan het fysieke object in het veld.

 
Ingebouwde LED-lampen

Alle camera's uit de FLIR i-serie zijn uitgerust met ingebouwde LED-lampen, zodat zelfs op donkere plaatsen optische beelden van hoge kwaliteit kunnen worden gemaakt.
 
Isolatiealarm

Met het ingebouwde isolatiealarm kunnen secties die niet aan de isolatienorm voldoen, eenvoudig worden opgespoord Deze gebieden worden als een gekleurde isotherm weergegeven.

 

Dauwpuntalarm

Het ingebouwde dauwpuntalarm toont aan waar er oppervlaktecondensatie en schimmelvorming kan ontstaan. Deze gebieden worden als gekleurde isotherm weergegeven.

 

  
 
In de eenvoudig te openen galerij met miniaturen kunt u uw infraroodbeelden snel opzoeken en bekijken.
 
± 2% nauwkeurigheid

Grote nauwkeurigheid van ± 2% en thermische gevoeligheid beter dan 0,1°C
 
LCD-scherm

Groot 3,5″ LCD-kleurenscherm
 
Batterij met lange bedrijfsduur

De eenvoudig (op locatie) te verwisselen Li-Ion-batterij heeft een lange bedrijfsduur van 5 uur, zodat u steeds volgens planning kunt blijven werken.

©FLIR
 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: a87ff679a2f3 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    FLIR Commercial Systems BV

    FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd...