,

FLIR E30


De nieuwe FLIR E30bx is nu ontworpen met een visuele camera. Een visueel beeld wordt vaak gebruikt als referentie naast een warmtebeeld. 

FLIR Systems lanceert nieuwe FLIR E30bx
Visuele camera geïntegreerd en bereik van temperatuur uitgebreidNa de succesvolle introductie van de FLIR Ebx-Serie in 2011, lanceert FLIR Systems nu een nieuw model van het FLIR Ebx-Serie instapmodel: FLIR E30bx.

Visuele camera opgenomen

De nieuwe FLIR E30bx is nu ontworpen met een visuele camera. Een visueel beeld wordt vaak gebruikt als referentie naast een warmtebeeld. Dit geeft duidelijk aan waar het probleem zich precies bevindt en waar men de reparatie kan uitvoeren.De visuele camera produceert beelden van 2 megapixels.De camera slaat het warmtebeeld en het visuele beeld gelijktijdig op door middel van één druk op de knop.  Een LED-lamp, geïnstalleerd aan de voorkant van de camera, zorgt ervoor dat goede visuele beelden ook genomen kunnen worden in donkere omgevingen.Net als alle andere warmtebeeldcamera’s uit de FLIR Ebx-Serie, is de FLIR E30bx uitgerust  met een laser pointer. Dit zal de gebruiker helpen om de hot spot op het warmtebeeld te kunnen koppelen aan het werkelijke fysieke doel in het veld. Speciaal voor professionals op het gebied van gebouwen hebben alle versies van de Ebx-Serie een vocht- en isolatie-alarm. 

Temperatuurbereik

De FLIR E30bx is uitgerust met een state-of-the-art ongekoelde Vanadium Oxide microbolometer detektor, welke warmtebeelden van 160 x 120 pixels produceert. Warmteverschillen zo klein als 0.1?C worden zichtbaar op een scherp warmtebeeld.De FLIR E30bx kan temperaturen meten tussen -20?C en +120?C.
Robuust en gemakkelijk in gebruikDe FLIR E30bx is zo robuust dat de camera dagelijks in de meest veeleisende/ruige omgevingen  kan worden gebruikt. De vitale kern wordt goed beschermd (IP54 gecertificeerd). Extreem gemakkelijk in gebruik; alle knoppen om de FLIR E30bx te bedienen bevinden zich onder de vingertoppen . Het grote 3.5” LCD touchscreen laat alle warmtebeelden zien en zorgt voor toegang tot iedere feature van de warmtebeeldcamera.

Inclusief FLIR Tools

Iedere FLIR Ebx-Serie warmtebeeldcamera wordt geleverd met FLIR Tools software. FLIR tools maakt het mogelijk om warmtebeelden  direct van de FLIR Ebx-Serie naar een PC te importeren voor een basis rapportage en analyse van de bevindingen.

Belangrijkste kenmerken van FLIR Tools zijn:

Importeer beelden van de warmtebeeldcamera naar een PC

Lay-out, beweeg en resize de meetinstrumenten op ieder warmtebeeld

Creeer PDF imagesheets van specifieke beelden

Voeg headers, footers en logo’s toe aan rapportages

Pas filters toe wanneer gezocht wordt naar beelden

Gebruikers die meer rapportage functies nodig hebben, kunnen kiezen voor FLIR Reporter Software, welke ook compatibel is met de nieuwe E30bx.Informatie over warmtebeelden

Warmtebeeldtechnologie omvat het gebruik van camera's met speciale sensoren die de thermische energie die een voorwerp uitstraalt, kunnen “zien”. Thermische energie, ook wel infraroodenergie genoemd, is licht met een langere golflengte dan het menselijk oog kan detecteren. Het is het deel van het elektromagnetische spectrum dat wij als warmte registreren. Met infraroodlicht kunnen we zichtbaar maken wat we niet met onze ogen kunnen zien.Warmtebeeldcamera's produceren beelden van onzichtbaar infraroodlicht of “warmteopwekking”. Op basis van temperatuurverschillen tussen voorwerpen ontstaat een helder warmtebeeld. Dit kan uitstekend worden gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en ontwikkeling en geautomatiseerde toepassingen. Warmtebeeldcamera's registeren beelden in volledige duisternis, in het holst van de nacht, bij dichte mist, op grote afstand en door rook. De camera's worden ook gebruikt voor beveiliging en toezicht, bij brandbestrijding, in de maritieme en automotivesector en voor vele andere toepassingen.

Informatie over FLIR Systems

FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een keur aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd worden momenteel duizenden warmtebeeldcamera's gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en ontwikkeling, beveiliging en toezicht, in de maritieme en automotive-industrie en andere sectoren waarbij nachtvisie essentieel is. FLIR Systems beschikt over zeven fabrieken in de Verenigde Staten (Portland, Boston, Santa Barbara en Bozeman), Zweden (Stockholm), Estland (Tallinn) en Frankrijk (nabij Parijs). We hebben kantoren in Australië, België, Brazilië, China, Dubai, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, India, Italië, Japan, Korea, Nederland, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft meer dan 3200 toegewijde infraroodspecialisten in dienst en biedt haar diensten via lokale verkoop- en ondersteuningsafdelingen aan op internationale markten via een internationaal distributienetwerk.Ga voor meer informatie over FLIR Systems en onze producten naar

www.flir.com

 

 

Een LED-lamp, geïnstalleerd aan de voorkant van de camera, zorgt ervoor dat goede visuele beelden ook genomen kunnen worden in donkere omgevingen. De FLIR E30bx is uitgerust met een state-of-the-art ongekoelde Vanadium Oxide microbolometer detektor, welke warmtebeelden van 160 x 120 pixels produceert. Warmteverschillen zo klein als 0.1?C worden zichtbaar op een scherp warmtebeeld. De FLIR E30bx kan temperaturen meten tussen -20?C en +120?C.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 1be3bc32e656 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    FLIR Commercial Systems BV

    FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd...