,

FLIR i-Serie


FLIR Systems lanceert nu nieuwe versies van haar succesvolle FLIR i-Serie warmtebeeldcamera’s. De FLIR i3 is al beschikbaar voor maar €995 (excl. BTW). 

FLIR Systems lanceert nieuwe FLIR i-SerieRobuuster en een betere betere beeldkwaliteit voor dezelfde betaalbare prijs
FLIR Systems wil zoveel mogelijk gebruikers kennis laten maken met de voordelen van warmtebeeldcamera’s. Daarom introduceert het bedrijf voortdurend nieuwe en verbeterde producten tegen de best mogelijke prijzen.  FLIR Systems lanceert nu nieuwe versies van haar succesvolle FLIR i-Serie warmtebeeldcamera’s.
De FLIR i-Serie warmtebeeldcamera’s worden wijdverspreid gebruikt voor gebouwen inspecties. Energieverlies, vochtige gebieden, optrekkende schimmelplekken, daklekkages, onderliggende constructies, problemen met verwarmings-, ventilatie- en/of airconditioningsinstallaties, het kan allemaal naadloos worden gedetecteerd met behulp van een warmtebeeldcamera.
Betaalbare prijsOndanks het feit dat de FLIR i-Serie drastisch is verbeterd, biedt FLIR Systems deze camera’s nog steeds voor dezelfde betaalbare prijzen aan. Het instapmodel, FLIR i3, is beschikbaar voor maar €995 (excl. BTW). Prijs is niet langer een obstakel om aan de slag te kunnen met warmtebeeldtechnologie.
Extreem robuust: bestand tegen een val van 2 meterDe nieuwe FLIR i-Serie beantwoordt aan de vraag van onze meest veeleisende klanten. De nieuwe FLIR i3, i5 en i7 zijn extreem robuuste camera’s. De warmtebeeldcamera’s zijn bestand tegen een val van 2 meter. Gebruikers hoeven niet langer bang te zijn dat hun camera beschadigd raakt tijdens werkzaamheden in ruwe werkomgevingen. De warmtebeeldcamera’s zijn stof- en spatwaterbestendig, IP43 gecertificeerd.
Verbeterde beeldkwaliteitDe FLIR i3 wordt geleverd met dezelfde beeldkwaliteit als zijn voorganger. Deze warmtebeeldcamera produceert warmtebeelden van 60×60 pixels.
De beeldkwaliteit van de FLIR i5 en FLIR i7 is verbeterd. De FLIR i5 produceert nu warmtebeelden van 100 x 100 pixels. Dit is een kwaliteitsverbetering van 56% in vergelijking met de voorgaande FLIR i5.
De FLIR i7 produceert nu warmtebeelden van 140 x 140 pixels. Dit is een stijging in resolutie van 36%. Meer pixels zorgen ervoor dat er meer details en meer thermische onregelmatigheden gedetecteerd kunnen worden. 
Uitstekend gebruikersgemakDe FLIR i-Serie is extreem gemakkelijk te gebruiken. De FLIR i-Serie warmtebeeldcamera’s  zijn speciaal ontworpen voor gebruikers die nog nooit eerder met warmtebeeldtechnologie hebben gewerkt. De vaste focus lens maakt het gebruik van de nieuwe FLIR i3/i5/i7 zeer eenvoudig. De camera produceert warmtebeelden in JPEG formaat, deze worden opgeslagen op een uitneembare SD-kaart of op het interne geheugen van de camera. Alle temperatuur gegevens  worden automatisch samen met het warmtebeeld opgeslagen. Afhankelijk van het model, wordt de camera geleverd met analysefuncties zoals spotmeters.
Inclusief FLIR Tools  Alle FLIR i-Serie warmtebeeldcamera’s worden geleverd inclusief FLIR Tools Software. 
FLIR Tools zorgt ervoor dat warmtebeelden direct kunnen worden geïmporteerd van de FLIR i-Serie camera naar een PC voor basis rapportage en analyse van de bevindingen.
Belangrijkste kenmerken van FLIR Tools:• Importeer beelden van de warmtebeeldcamera naar een PC• Lay-out, beweeg en resize de meetinstrumenten op ieder warmtebeeld• Creeer PDF imagesheets van specifieke beelden• Voeg headers, footers en logo’s toe aan rapportages• Pas filters toe wanneer gezocht wordt naar beelden
Gebruikers die meer rapportage functies nodig hebben, kunnen kiezen voor FLIR Reporter Software, welke ook compatibel is met de nieuwe FLIR i-Serie.
Informatie over warmtebeeldenWarmtebeeldtechnologie omvat het gebruik van camera's met speciale sensoren die de thermische energie die een voorwerp uitstraalt, kunnen “zien”. Thermische energie, ook wel infraroodenergie genoemd, is licht met een langere golflengte dan het menselijk oog kan detecteren. Het is het deel van het elektromagnetische spectrum dat wij als warmte registreren. Met infraroodlicht kunnen we zichtbaar maken wat we niet met onze ogen kunnen zien.Warmtebeeldcamera's produceren beelden van onzichtbaar infraroodlicht of “warmteopwekking”. Op basis van temperatuurverschillen tussen voorwerpen ontstaat een helder warmtebeeld. Dit kan uitstekend worden gebruikt voor preventief onderhoud, gebouweninspecties, onderzoek en ontwikkeling en geautomatiseerde toepassingen. Warmtebeeldcamera's registeren beelden in volledige duisternis, in het holst van de nacht, bij dichte mist, op grote afstand en door rook. De camera's worden ook gebruikt voor beveiliging en toezicht, bij brandbestrijding, in de maritieme en automotivesector en voor vele andere toepassingen.

 

 

De warmtebeeldcamera’s zijn bestand tegen een val van 2 meter. De warmtebeeldcamera’s zijn IP43 gecertificeerd.De beeldkwaliteit van de FLIR i5 en FLIR i7 is verbeterd. De FLIR i5 produceert nu warmtebeelden van 100 x 100 pixels. Dit is een stijging van 56%.
De FLIR i7 produceert nu warmtebeelden van 140 x 140 pixels. Dit is een stijging van 36%.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: c410003ef13d Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    FLIR Commercial Systems BV

    FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd...