,

FLIR i3


De camera werkt volautomatisch. U hoeft slechts te richten en te klikken om de hittevariaties in de ruimte rondom u te zien. En precies te vinden wat u zoekt.

Video

Het werkt omdat elk object warmte afgeeft. De camera maakt warmteverschillen voor het blote oog waarneembaar. Of u nu een loodgieter of elektricien bent of ramen, isolatie of klimaatsystemen installeert, de FLIR i3 infraroodcamera geeft u een voorsprong op het vlak van gebouweninspectie.

In het heetst van de strijd vastleggen

De infraroodresultaten zijn direct en duidelijk zichtbaar op een kleurenscherm. U kunt de resultaten als afbeelding ter referentie opslaan. De FLIR i3 infraroodcamera is ideaal voor het opsporen van verborgen problemen, het beoordelen van schade, het vinden van vocht en lekkages, het identificeren van energieverlies en slechte isolatie en het vinden van elektrische fouten en oververhitting.

Belangrijkste functies

 • Eenvoudige bediening, compact en lichtgewicht
 • Groot 2.8″ LCD-kleurenscherm
 • Tot 120×120 pixel beeldresolutie
 • Batterij met 5 uur capaciteit

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: d9fc5b73a8d7 Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  FLIR Commercial Systems BV

  FLIR Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerp en de fabricage van warmtebeeldcamera's voor een verscheidenheid aan toepassingen. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring. Wereldwijd...