,

Fluke warmtebeeldcamera TIR 27


De Fluke TiR27 is specifiek ontworpen voor professionele bouw- en woninginspecteurs en biedt zonder enige concessie te doen een superieure beeldkwaliteit, veelzijdigheid en betaalbaarheid.

Met zijn krachtige IR-resolutie van 240×180, superieure ruimtelijke resolutie en hogedefinitiedisplay levert de TiR27 scherpere beelden dan de concurrentie, en met de meegeleverde professionele SmartView®-software stelt hij indrukwekkende rapporten op. Of u nu controleert op energieverspilling, lekkende daken of vochtproblemen, de Fluke TiR27 biedt beproefde en bewezen baanbrekende technologie die bij het opsporen van problemen een einde aan het giswerk maakt en die oplossingen geeft.

Met zijn robuuste behuizing, geïntegreerde lenskap, beschermde display bewezen bestendigheid tegen een val van 2 meter, is de TiR27 ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: cee631121c2e Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Fluke Nederland B.V.

    Fluke is een Amerikaans elektronicabedrijf, in 1948 opgericht door John Fluke Sr. Het hoofdkantoor is gevestigd in Everett, in de Verenigde Staten. Fluke levert in meer dan 100 landen test-...