,

Gira Control 9 Client


Met de nieuwe Gira Control 9 Client in combinatie met de Gira HomeServer 3 of FacilityServer kunnen alle gebouwenbeheerssystemen met één vinger worden gecontroleerd en aangestuurd.

Op het 23 cm [9″] grote touchdisplay zorgt de Gira Interface voor overzicht en gemakkelijke toegang. Via de Gira DCS-IP-gateway kan het apparaat ook als huisstation worden gebruikt.

De Gira Control 9 Client is een PC-gebaseerd bedieningsapparaten voor de Gira HomeServer 3 of FacilityServer. Via het touchscreen met een beelddiagonaal van 23 cm [9″] heeft de gebruiker zicht en grip op alle gebouwenbeheerssystemen.

De Gira Interface geeft alle functies overzichtelijk en aanschouwelijk weer. Van hieruit kunnen via een aanraking van het TFT-touchdisplay functies worden uitgevoerd als schakelen, dimmen en jaloezie- en rolluikbesturing en lichtscènes worden opgeslagen en opgevraagd. Een begrijpelijke en intuïtieve menubesturing biedt snelle toegang tot de gewenste functie. Alle functies zijn binnen twee niveaus bereikbaar. Detailinformatie en bedieningselementen worden in een pop-upvenster weergegeven. Dankzij de LED-achtergrondverlichting is het display altijd goed zichtbaar en af te lezen.

Dankzij de integratie van luidspreker en microfoon kan de Gira Control 9 Client ook als huisstation voor audiovisuele communicatie worden gebruikt. Deze functie is ingebed in de Gira Interface. Voor toekomstige toepassingen is een kleurencamera geïntegreerd.

De Gira Control 9 Client wordt op de wand gemonteerd. De afdekramen zijn verkrijgbaar in aluminium en glas in de kleuren zwart, wit, mint en umbra.

Het apparaat heeft een laag energieverbruik. Het apparaat wordt gevoed via een geïntegreerde netvoeding met groot bereik van 110 – 230 V zodat er geen extra netvoeding in de inbouwdoos of verdeelkast nodig is.

Via een adapter kan de Gira Control 9 Client ook in bestaande inbouwdozen van de InfoTerminal Touch worden geïnstalleerd zodat oudere installaties op de nieuwste stand der techniek kunnen worden gebracht.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: eddea82ad275 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Technische Unie B.V.

    Sinds ons ontstaan in 1880 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste technische groothandels in Nederland. We zijn echter meer dan alleen een groothandel. Van orderverwerving tot nazorg ondersteunen...