,

HD2010UC Meetapparatuur akoestiek


Delta OHM biedt een breed pakket Klasse 1 en Klasse 2 geluidsmeters, geluidsdrukmeters of SPL meters.

Compleet met alle randapparatuur voor het uitvoeren van alle akoestische metingen zoals: nagalm meting, echo meting, contactgeluidmetingen en gevel geluidsisolatie metingen.

Als voorbeeld: de HD2010UC is een klasse1 draagbare geluidsniveaumeter (geluidsmeter) voor het uitvoeren van statistische analyses. Standaard uitgerust met 4MB geheugen.Er zijn diverse gebruiksklare kits beschikbaar, compleet geschikt voor diverse meetomstandigheden. Het instrument biedt de ideale combinatie: perfecte kwaliteit gecombineerd met gebruikerseenvoud en dat tegen een zeer scherpe prijs. Het instrument heeft de mogelijkheid om direct of achteraf opties toe te voegen. Eventuele upgrades van firmware en toepassingssoftware kunnen door de gebruiker zelf gemakkelijk worden uitgevoerd via het meegeleverde Noise Studio programma.
Technische specificatie:

Naast dit type heeft Delta OHM nog een groot aantal types in zowel klasse 1 als klasse 2. Wij verzorgen ook kalibraties van 'vreemde' merken, dus bel ons gerust wanneer u vragen heeft.

 

 

Klasse 1 geluidsniveaumeter (geluidsmeter) volgens IEC 61672-1 van 2002 (Certificaat van Compliance INRI.M. n. 07-0124-02), IEC 60651 en IEC 60804.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 9b698eb3105b Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Delta OHM Benelux BV

    Delta Ohm produceert en levert daarnaast een brede range professionele Meet- en Regel apparatuur. Zoals CO2 en RV regelingen die worden gekoppeld aan GBH installaties en drukmetingen. Maar ook Pyranometers...