,

HD37 CO2 – meten en regelen


(Actieve) Transmitters voor CO2 en Temperatuur: voor gebruik in lucht- en ventilatiekanalen of voor wandmontage.

Voor het direct meten en regelen van de CO2 en/of Temperatuur in ruimtes, luchtkanalen en luchtbehandelingsinstallaties is de HD37 range zeer geschikt: een ruime keuze aan uitvoeringen en robuust uitgevoerd. Uniek aan de transmitters en meetinstrumenten van Delta Ohm is dat de CO2 afstelling door de gebruiker zelf gekalibreerd kan worden.De uitvoeringen waarin deze transmitter leverbaar is:- Wandmontage – TV versie. Plaats de transmitter op een representatieve plaats in de ruimte, op een hoogte van + 1,5 meter. Geschikt voor toepassing in alle ruimtes waarbij regelmatig een CO2 piekbelasting kan voorkomen. O.a. in vergaderruimtes, ziekenhuizen, scholen, kassen en stallen met vee.- Uitvoering voor directe montage in luchtkanalen of ventilatiekanalen – TO versie. De transmitter is uitgevoerd met een horizontale opnemer waarmee de transmitter direct kan worden bevestigd in het kanaal. De lucht wordt via een filter door de opnemer, die in de transmitter is geplaatst, gevoerd. De minimale flow dient voor een representatieve meting minimaal 1m/sec. te zijn.

CO2 meten

 

 

Leverbaar met 4-20mA of 0-10VDC. Alarmering voor te hoog CO2 niveau. Aan te sluiten op Gebouwbeheersysteem of als stand alone regeling.

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 303ed4c69846 Categorieën: ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

Delta OHM Benelux BV

Delta Ohm produceert en levert daarnaast een brede range professionele Meet- en Regel apparatuur. Zoals CO2 en RV regelingen die worden gekoppeld aan GBH installaties en drukmetingen. Maar ook Pyranometers...