,

HD45 HD46 Wandthermostaat CO2, RV, °C


Regel uw installatie op basis van CO2, relataieve luchtvochtigheid en natuurlijk temperatuur. Zeer geschikt om op te nemen in GBH systemen om zo automatische regelingen te realiseren.

Ruimtethermostaat in wanduitvoering. Toepasbaar in huisinstallaties, kantoorinstallaties en in installaties in openbare gebouwen. De volgende mogelijkheden zijn verkrijbaar in deze series:

• Relatieve Luchtvochtigheid RH)
• Ongevingstemperatuur (T)
• Koolstofdioxide (CO2)
• Dauwpunttemperatuur (DP, berekend)

Deze series zijn zeer geschikt om in gebouwbeheersystemen op te nemen of om als stand-alone regelaar te functioneren. De ruimtethermostaat of wandthermostaat vindt zijn toepassingen in o.a. vergaderzalen, scholen, openbare gebouwen, kantines, ziekenhuizen, theaters en feestzalen. Door toepassing van deze regelaars verhoogt u niet allen het comfort maar bespaart u bovendien gemakkelijk energie, o.a. door regeling van de ventilatie op basis van behoefte.

 

 

Wandthermostaat met Temperatuur, CO2 en Luchtvochtigheid meting en regeling.

Diverse mogelijkheden. Met of zonder display. Diverse uitgangssignalen: 4-20mA, 0-10VDC, RS485 Modbus en/of relais.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 4ffce04d92a4 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Delta OHM Benelux BV

    Delta Ohm produceert en levert daarnaast een brede range professionele Meet- en Regel apparatuur. Zoals CO2 en RV regelingen die worden gekoppeld aan GBH installaties en drukmetingen. Maar ook Pyranometers...