, ,

HRe®-ketel


Met trots presenteert Remeha in het voorjaar van 2010 's werelds eerste HRe®-combiketel. Een revolutionaire cv-ketel, die niet alleen warmte en warm water, maar ook elektriciteit levert. Met de Remeha HRe®-ketel kunt u straks profiteren van een topkwaliteit cv-ketel waarmee u uw stroomverbruik voor een belangrijk deel zelf terugverdient. Een moderne ketel die HR-technologie combineert met de laatste stand van techniek.

De Remeha HRe®-ketel is ontworpen om op een zeer efficiënte manier energie te leveren. Dat is al heel mooi maar de HRe®-ketel doet nog iets extra. Met een 'state of the art' ingebouwde aardgasmotor wordt elektriciteit opgewekt die u vervolgens weer zelf kunt gebruiken!

Uw jaarlijkse energiebesparing bedraagt zo al snel ruim € 350,- Dat is goed nieuws voor uw portemonnee én u gaat ook nog op een efficiënte en milieuvriendelijke manier met energie om. Ten opzichte van een elektriciteitscentrale wordt ca. 60% CO2 bespaard op de productie van elektriciteit.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 65b9eea6e1cc Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Remeha B.V.

    Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels en systemen, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling,...