,

Isodun


Het nieuwe isolatiepaneel Isodun realiseert met slechts 20 mm dikte een extreem hoge isolatiewaarde van R=4,76. Bovendien past het materiaal probleemloos in bestaande (oude) kozijnen, gevelconstructies en spouwruimtes.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Het isoleren en na-isoleren van wanden, vloeren, gevels en daken in gebouwen en woningen kan daarom nu sneller, goedkoper en dunner.

Ook unieke kansen in nieuwbouw
Isodun opent ook nieuwe perspectieven voor strakke en platte vormen in de moderne architectuur. Dikke gevelconstructies hebben immers veel nadelen: een ongunstige verhouding van het bruto/netto vloeroppervlak, complexere details en minder inval van daglicht. Isodun is altijd maatwerk, en garandeert zo ultieme ontwerpvrijheid. Aangevuld met snelle montage ter plekke en meer verkoopbare c.q. verhuurbare kubieke meters. Kortom: een hoge return on investment!

De dakkapellen van een passiefhuis aan de Dammekant in Bodegraven zijn geïsoleerd met vacuümisolatiepanelen. Het in november officieel in gebruik genomen huis is gebouwd door Timmer- en Bouwbedrijf Bodegraven in opdracht van Hans Buitenhuis, directeur van DWA Installatie- en Energieadvies in Bodegraven.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 55a7cf9c71f1 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Isodun

    Isodun is een nieuw type isolatiemateriaal dat bestaat uit een kern van samengeperste microglasvezels. Dit is gevacumeerd waardoor een lage gasdruk ontstaat. De gunstige warmteweerstand is mede te danken aan...