,

SlimFix® Flex


SlimFix® Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

U kon al kiezen uit een een breed assortiment dakelementen (SlimFix®) of een volledig geprefabriceerd concept (IsoBouw Prefab). 

Onder de naam SlimFix® Flex biedt IsoBouw 6 aanvullende maatwerkoplossingen die geprefabriceerd aangeboden worden. Door voor één of meerdere maatwerkoplossingen te kiezen
kunt u het gemak en de snelheid van verwerken zelf beïnvloeden.

Eenvoudig bestelbaar maatwerk

Met SlimFix® Flex maakt IsoBouw de toepassing van vaak omslachtig te bestellen en te realiseren maatwerk eenvoudig voor alle marktpartijen. Met het aanbod van enkele standaardopties hoeft er voor een vlekkeloze afwikkeling vaak slechts één maat doorgegeven te worden. Hierdoor is het kinderlijk eenvoudig te bestellen. Zelfs bij zeer projectspecifiek gewenst maatwerk is de toezending van de tekening al voldoende.
Verder onderscheidt IsoBouw zich met SlimFix® Flex door de snelle afwikkeling van offerte-aanvragen, de korte levertijden, de klantvriendelijke aanlevering en de transparente facturering, zelfs bij zeer complexe maatwerkoplossingen

SlimFix® Flex toepassingsgebieden

De SlimFix® Flex maatwerkoplossingen zijn toepasbaar bij de huidige standaard SlimFix® en SlimFix® Riet+ dakelementen. In de matrix hieronder ziet u welke maatwerkoplossingen bij welke types mogelijk zijn

Bij alle SlimFix® Flex maatwerkoplossingen wordt gewerkt met de vertrouwde SlimFix® en SlimFix® Riet+ dakelementen. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld zijn alle specificaties van SlimFix® en SlimFix® Riet+ van toepassing, zoals isolatiewaarde, elementdikte, overspanningen, geluid, etc..

SlimFix® Flex: de schakel tussen standaard dakelementen en prefab kappen

Onder de naam SlimFix® Flex biedt IsoBouw 6 aanvullende maatwerkoplossingen (oranje) die geprefabriceerd aangeboden kunnen worden (•=optie).

 

a) Standaard: keuze uit enkele standaarduitvoeringen.
b) Maatwerk: precies op maat voor specifiek project, uitwerking specificatie in overleg met IsoBouw a.d.h.v. bouwtekening.
c) Wordt standaard uitgevoerd bij IsoBouw Prefab.

 

 

Artikelnummer: 58238e9ae2dd Categorieën: ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

IsoBouw Systems bv

IsoBouw staat voor innovatie in isolatie. Als producent van isolerende bouwproducten zetten we al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing...