,

IsoBouw Klik-vloerp


Dankzij een uitgekiende gepatenteerde randafwerking ontstaat met de IsoBouw Klik-vloerplaat een naadloze onderlinge verbinding, waardoor koudebruggen en weglekkend betonwater worden vermeden.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De toepassing van een folie is niet nodig. Daarnaast is de IsoBouw Klik-vloerplaat bijzonder snel te verwerken. De innovatieve zelfzoekende randafwerking biedt verwerkers gemak en verwerkingssnelheid en de grote plaatafmeting zorgt voor ca. 20% meer m2 bij hetzelfde aantal handelingen. Met de IsoBouw Klik-vloerplaat bespaart u dus kostbare tijd en verhoogt u de kwaliteit van de vloerisolatie.

 

De voordelen op een rij

  • Een “klik”-randafwerking met verwerkingsgemak en -snelheid.
  • Een naadloze verbinding, waardoor koudebruggen worden vermeden en een folie overbodig wordt (geen weglekken van betonwater).
  • Goede, uitvoerig geteste, betonhechting.
  • Een stabiele, stevige plaat en randafwerking. Minder gevoelig voor beschadiging.
  • Een onderlinge fixatie van de platen, waardoor een strakke en goed beloopbare vloer ontstaat.
  • Door de grote afmeting sneller verwerkbaar.

 

Toepassingsgebied
Onder begaande grondvloeren die in het werk gestort worden. Door de vochtongevoeligheid ook zeer goed toepasbaar in direct contact met water en boven vochtige kruipruimten.

Brandveiligheid
Met de IsoBouw Klik-vloerplaten, uitgevoerd in de brandvertragend gemodificeerde SE-kwaliteit, kiest u voor een veilige verwerking en toepassing.

Constructieve veiligheid
In de hieronder afgebeelde tabel zijn de sterkte-eigenschappen aangegeven van de IsoBouw Klik-vloerplaat bij 10% vervorming (belasting korte duur), resp. 2% vervorming (belasting lange duur).

Type

Druksterkte in kPa*

Korte duur**

lange duur**

EPS 100-SE

100

30

EPS 150-SE

150

45

EPS 200-SE

200

60

*  1kPa = 1kN/m2 = 100 kg/m2
** korte duur = volgens EN 826
    lange duur = onbeperkt

Betonhechting
IsoBouw heeft haar vloerplaten samen met vergelijkbare materialen van andere aanbieders uitvoerig getest. Resultaat: zelfs bij een gewicht van meer dan 10.000 kg/m2 komen de vloerplaten niet los van de betonlaag, terwijl in de praktijk het gewicht van de plaat slechts ca. 2 kg/m2 is. Met dit resultaat zijn de
IsoBouw-vloerplaten de best hechtende vloerplaten in de markt.

Kwaliteitscertificaat
 
attest-met-productcertificaat K 4084.

 

 

Artikelnummer: 357a6fdf7642 Categorieën: ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

IsoBouw Systems bv

IsoBouw staat voor innovatie in isolatie. Als producent van isolerende bouwproducten zetten we al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing...