,

IsoBouw Vloerplaat


Sterk in prijs en prestatie Alle positieve eigenschappen van EPS komen volledig tot hun recht bij de toepassing als vloerisolatie.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Het materiaal is eenvoudig en snel te verwerken, heeft een hoge druksterkte en is vochtongevoelig. Tel daarbij de zeer attractieve prijsstelling op en men kan met recht zeggen dat de IsoBouw Vloerplaat dé optimale keuze is voor toepassing als vloerisolatie.

De voordelen op een rij

  • Goede, uitvoerig geteste betonhechting.
  • (H)CFK-vrij.
  • Sterk in prijs en prestatie.

Toepassingsgebied:
onder begaande grondvloeren die in het werk gestort worden, met een bij de belasting passende kwaliteit. Door de vochtongevoeligheid ook zeer goed toepasbaar in direct contact met water en boven vochtige kruipruimten.

Afwijkende specificaties

  • Kwaliteiten EPS 150-SE en EPS 250-SE.
  • Afwijkende randafwerkingen en afmetingen / diktes zijn mogelijk.
  • Naast plaatmateriaal, zoals de IsoBouw Vloerplaat, zijn ook andere uitvoeringen leverbaar. Matrijsgevormde of contourgesneden delen voor toepassing bij prefab-vloeren of parels voor de betonmixindustrie, waarbij deze gebruikt worden als lichtgewicht toeslagstof voor het beton.

Constructieve veiligheid
In de tabel staan de sterkteeigenschappen van de IsoBouw Vloerplaat weergegeven bij 10% vervorming (belasting korte duur), resp. 2% vervorming (belasting lange duur). 

Type

Druksterkte in kPa*

Korte duur**

lange duur**

EPS 100-SE

100

30

EPS 150-SE

150

45

EPS 200-SE

200

60

*  1kPa = 1kN/m2 = 100 kg/m2
** korte duur = volgens EN 826
    lange duur = onbeperkt


Betonhechting

IsoBouw heeft haar vloerplaten samen met vergelijkbare materialen van andere aanbieders uitvoerig getest. Resultaat: zelfs bij een gewicht van meer dan 10.000 kg/m2 komen de vloerplaten niet los van de betonlaag, terwijl in de praktijk het eigengewicht van de plaat slechts ca. 2 kg/m2 is. Met dit resultaat zijn
de IsoBouw-vloerplaten de best hechtende vloerplaten in de markt.

Brandveiligheid
Met de IsoBouw vloerplaten, uitgevoerd in de brandvertragend gemodificeerde SE-kwaliteit, kiest u voor een veilige verwerking en toepassing.

Kwaliteitscertificaat (NL)
KOMO attest-met-productcertificaten K 4081, K 4084 en CvP 481.

Kwaliteitscertificaat (B)

ATG 06H668 IsoBouw EPS

 

 

Artikelnummer: 6855456e2fe4 Categorieën: ,

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

IsoBouw Systems bv

IsoBouw staat voor innovatie in isolatie. Als producent van isolerende bouwproducten zetten we al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing...