,

Isorast isolatie


Het isorast systeem is een hoogwaardige ‘bouwsteen' in de woning- en utiliteitsbouw. De energiekosten worden aanzienlijk gereduceerd, door de hoge isolatiewaarde van het isorast bekistingelement, met een RC-waarde van 4 tot en met 10! De isorast bouwelementen zijn uniek en vernieuwend en in de loop der tijd doorontwikkeld tot een compleet bouwsysteem, waarin thermische bruggen vermeden worden. Nieuw is het isorast funderingssysteem dat naadloos aansluit op de isorast elementen.

In de afgelopen 35 jaar zijn ongeveer 50.000 woningen gerealiseerd met het isorast systeem, waaronder het allereerste passiefhuis van Dr. Feist! Het isorast systeem kent een zeer korte bouwtijd en het bouwsysteem werkt zeer eenvoudig. Het is mogelijk een constructieve wand van massief beton te bouwen van 8 cm tot en met een dikte van 45cm. Hierdoor is het bouwen in de hoogte of van kelders geen enkel probleem. Belangrijk is een speciaal gepatenteerd membraan dat voor het bekistingelement is ontwikkeld, waardoor een aanzienlijke geluidsreductie wordt bereikt.

 

 

Het Isorast® element is vervaardigd uit Neopor®. Dit materiaal is duurzaam, milieuvriendelijk, vlamdovend, schimmel en bacteriewerend en lichtgrijs van kleur.
De bekistingselementen worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn leverbaar in diverse wanddikten. Restmateriaal kan gerecycled worden.

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4]
Artikelnummer: c4ca4238a0b9 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Isorast Benelux

    Deze bedrijfspagina heeft nog geen beschrijving. Click to rate this post! [Total: 0 Average: 0]...