, ,

IsoteQ Bouwsysteem


IsoteQ is een uniek “Passivhaus Institut” gecertificeerd modulair bouwsysteem, waarmee een bijzonder duurzame woning met een zeer laag energieverbruik kan worden gebouwd. Het IsoteQ Bouwsysteem is de ideale basis voor het bouwen van een zogenaamd “Passief Huis”.

Video

In combinatie met alle andere noodzakelijk te nemen isolerende en energiebesparende maatregelen is het met het IsoteQ Bouwsysteem zelfs mogelijk een zogenaamde “nul energiewoning”, of terwijl een energieneutrale woning te bouwen.

Het IsoteQ Bouwsysteem bestaat uit lichtgewicht(1 tot 2kg per bouwelement)bouwelementen. Het IsoteQ bouwelement is opgebouwd uit een aan elkaar gekoppelde buiten- en binnenisolatie met de hoogste isolatiewaarden. De bouwelementen fungeren tegelijkertijd als betonbekisting.

De bouwelementen worden op “Lego-achtige” wijze gestapeld, maar behoeven niet aan elkaar te worden gelijmd of anderzins aan elkaar te worden bevestigd. Na het opstapelen worden de bouwelementen gevuld met gewapend beton.

In tegenstelling tot soortgelijke modulaire bouwsystemen bestaat het IsoteQ Bouwsysteem niet alleen uit wandelementen, maar ook uit vloer- en dakelementen. 

De isolatie is gemaakt van de hoogste kwaliteit Neopor.

De unieke twee-eenheid van isolatie en bekisting levert significante voordelen op ten opzichte van traditionele bouwmethoden.

Het IsoteQ Bouwsysteem is ideaal voor het bouwen van duurzaam waterdichte kelders met ongekend hoge isolatiewaarden. Dit maakt de IsoteQ “isolatiekelders” uniek.

 

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 4.1]
Artikelnummer: 8fe0093bb30d Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    IsoteQ Nederland

    IsoteQ Ontwikkelingsgroep is opgericht in 1986 in Hongarije en geldt al 25 jaar als één van de meest vooraanstaande en vooruitstrevende ontwikkelaars op het gebied van isolerende betonbekistingen. IsoteQ heeft meer...