,

Keramisch passiefhuis

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Recticel Insulation heeft het passiefhuis concept afgestemd op de in Nederland geldende eisen en hiermee het massief passiefhuis geïntroduceerd. Zo is het concept aangepast aan de bouwtradities, de vochtige klimatologische omstandigheden en de comfortvereisten.

 

Kenmerkend voor het eindresultaat is de isolatie – bestaande uit harde PUR of PIR-platen – die in de spouwconstructie en andere bouwdelen is verwerkt. De keuze voor deze materialen hangt samen met het feit dat hiermee een goede isolatiewaarde is te bereiken, bijvoorbeeld λd = 0,023 W/mK, terwijl de dikte beperkt blijft tot een aanvaardbaar niveau. Tevens beschikken de materialen over de vereiste duurzaamheid en kwaliteit. Zo heeft Recticel Insulation als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR een Keymark kwaliteitslabel.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 39059724f73a Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...