, ,

KombiRoyal® Plus


Passiefhuizen en woningen met een hoge isolatiewaarde zullen nu en in de toekomst steeds belangrijker worden. Belangrijk zijn dan kozijnsystemen die warmte-isolatie en de kritieken als geschikte componenten kunnen doorstaan. KombiRoyal® Plus vervult deze eisen en brengt de isolatie op een hoger niveau.

KombiRoyal® Plus met extra PU-isolatie in het aluminium profiel, het grenen kozijn en 3 voudig isolatieglas wordt een Uw waarde van 0,79 gehaald.

Extra isolatie in het aluminium profiel.

Driedubbel dichtingsysteem voor de hoogste dichtheid, de beste isolatie, beter inbraak werend en verbeterde geluidsisolatie t.o.v. normale kozijnen.

4 mm speling tussen kozijn en draairaam met ingefreesde sluitstukken geven extra zekerheid.

Een speciaal klemsysteem in de aluminium profielen zorgt voor een hoge stabiliteit en het duurzaam en gelijkmatig aandrukken van het glas.

Metalen hoekverbindingen garanderen een stabiele verbinding, op verzoek kan de hoekverbinding ook gelast worden.

5 mm afstand tussen het aluminium profiel en het draaideel.(advies is 3,5 mm) De grotere ruimte zorgt voor een optimale beluchting. Het glas is aan de voorkant gelijk met het hout en alles is zo geconstrueerd dat het houten deel altijd droog blijft.

Absolute flexibiliteit voor de inbouw van andere glassoorten en diktes.

Siegenia beslag in RVS look (Titan-zilver) veiligheisbeslag mogelijk. Afdekkappen op alle zichtbare beslagdelen in verschillende kleuren passend bij de kruk.

Gelaagd scharnierpunt waarborgt het hoogste bedieningscomfort.

Standaard geïntegreerde foutbediening.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 67c6a1e7ce56 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Niveau Kozijnen

    Niveau Kozijnen Nederland komt voort uit een bouwbedrijf en projectontwikkeling, beide al 14 jaar succesvolle ondernemingen. Snel, economisch en energiezuinig bouwen zijn de toverwoorden. Natuurlijk in combinatie met topkwaliteit. Kozijnen...