, ,

Kontur 8000


Kunststof kozijnsysteem Kontur 8000 biedt u de unieke combinatie van een elegant vormgegeven kozijnprofiel van 85 mm bouwdiepte met 3 dichtingen, 6 isolerende kamers en een vlak of geprofileerd raam.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De uitgekiende profielopbouw maakt het mogelijk zeer grote beglazingsdiktes op te nemen. Hierdoor is geen duur Kryptongas nodig, maar kan gebruik worden gemaakt van brede glasspouwen met de standaard Argon-gasvulling. Daarmee is dit kozijntype nóg beter isolerend dan met de gebruikelijke profielen, en vele malen beter dan in hout of aluminium, en tegelijk zeer concurrerend geprijsd.
Er wordt een zeer lage Uf-waarde van 1,0 bereikt.

Met hoog-isolerend drievoudig isolatieglas met de “warme” afstandhouders kan dit kozijnsysteem worden toegepast bij de nieuwbouw en renovatie volgens de passiefhuis-norm, door de extreem lage Uw-waarde van 0,76 W/m2K naar Europese norm DIN EN ISO 10077-1.

Kontur 8000 wordt geleverd in basiskleur wit en kan met diverse fraaie houtnerfkleuren en moderne zand-structuurkleuren worden uitgevoerd.

 

– bouwdiepte 85 mm
– 6 kamersysteem
– 3 dichtingen
– isolerende staalversterking
– duurzaam – efficiënt
– extreem energiezuinig
– diverse houtnerfkleuren

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 07cdfd23373b Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    kunststof-kozijnen.nl

    Behaaglijk, bestendig, beeldschoon…. Zo luidt het affiche van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die groothandel JK Assist BV uit Smilde levert. Met een uiterst scherpe prijsstelling en vakkundige...