,

Kooltherm K17 Geïsoleerde Gipsplaat


De Kooltherm K17 Geïsoleerde Gipsplaaat is een resol hardschuim isolatieplaat, uitstekend geschikt voor het renoveren en na-isoleren van wanden en daken, langs de binnenzijde van het gebouw.

Video

Vanwege de hoge thermische isolatiewaarde realiseert u een extra slanke bouwconstructie. Vooral bij renovatie is dat interessant omdat er minder woonruimte verloren gaat. U houdt dus meer woonruimte over. Het element wordt met een gipsplaat en dampscherm geleverd, hierdoor is de plaat als binnenisolatie extra makkelijk te verwerken. Het voordeel is dat het element verlijmd kan worden tegen de binnenmuur. Dit is mogelijk omdat de buitenkant een glasvliescachering heeft. 

Voordelen:
– Beste lambdawaarde van 0,020 W/m.K. Hierdoor isoleert u een stuk dunner dan met andere materialen en wint u de meeste woonruimte.
– Hoogste wooncomfort; geen tocht en een lage energierekening.
– Hoogste energiebesparing.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 821fa74b50ba Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kingspan Insulation

    Kingspan Insulation ontwikkelt, produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige Kooltherm (resol) en polyisocyanuraat (PIR) isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw. Ook leveren wij voor overige industriële toepassingen in heel Europa. Onze...