, ,

Marmox Thermoblock koudebrugonderbreking

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Het bouwen of renoveren van een woning begint bij de keuze van de juiste materialen. Wat baat een mooie binnenafwerking als de basisconstructie niet bestand is tegen invloeden van buitenaf? Of anders gezegd: waarom het risico nemen op warmteverlies, koudebruggen, oppervlaktecondensatie of schimmelvorming als u dankzij MARMOX® THERMOBLOCK al die ongemakken meteen kunt vermijden?

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

MARMOX® THERMOBLOCK is een gepatenteerd thermisch isolerend, drukvast en vochtresistent constructie-element dat bestaat uit een kern van geëxtrudeerd polystyreenschuim (XPS). Op regelmatige afstanden zitten er cilindervormige gaten van ø 25 mm. Deze zijn gevuld met thermisch isolerend lichtgewicht polymeer(epoxy)beton. De boven- en onderzijde zijn bekleed met polymeer cementmortel, gewapend met een glasvezelnet.

 

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.6]
Artikelnummer: 0f49c89d1e72 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Weston Isolatie B.V .

    Weston Isolatie B.V. is een nederlandse onderneming met een groot assortiment hoogwaardige isolatie materialen. Wij leveren aan de professionele bouw en de industrie.  Vanuit het magazijn in Driebergen leveren wij door geheel...