, ,

MISAPOR® glasschuim granulaat


FOAMGLAS®-isolatie biedt met de exclusieve distributie in de Benelux van MISAPOR® producten nu een nóg uitgebreider aanbod van hoogwaardige cellulair glas oplossingen. MISAPOR® is een lichtgewicht glasschuimgranulaat dat o.a. wordt ingezet in infra-techniek, intensief belaste daken, daktuinen en passiefhuisbouw. Glasschuimgranulaat vormt hiermee een perfecte aanvulling op het duurzame pakket cellulair glas producten.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

MISAPOR®

MISAPOR® is meer dan een bijzonder bouwmateriaal. MISAPOR® glasschuimgranulaat is een hoogwaardig product dat voor 98% bestaat uit gerecycled flessenglas en 2% minerale toeslagstoffen en zo wezenlijk bijdraagt tot de bescherming van ons milieu. MISAPOR® is drukvast isolerend, drukverdelend en prima bestand tegen veroudering, verrotting, bacteriën, zuren, water en knaagdieren. Ook brand en vorst krijgen geen enkele kans. Dankzij zijn laag gewicht van 150 kg/m3 is MISAPOR® bovendien snel en gemakkelijk te verwerken. MISAPOR® glasschuimgranulaat – uiteraard met ETA – is drukvast, bestand tegen degeneratie, water en vorst, ongedierte en brand.

Ophogen, uitvlakken, isoleren, draineren, modelleren: met MISAPOR® kan het!

Meer informatie over FOAMGLAS® en MISAPOR? www.foamglas.nl  / info@foamglas.nl

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 258be18e31c8 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Pittsburgh Corning Nederland B.V. / Foamglas

    Isoleren met aan voor de toekomstFOAMGLAS®-isolatie vervaardigd van cellulair glas – minuscule glascellen die gevuld zijn met een sterk isolerend inert gas – is een product van Pittsburgh Corning. Het...