, , ,

Nilan Comfort CT150 – met CTS 602 HMI control – 175 M3/h

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

De Comfort CT150 van Nilan is een Passief huis gecertificeerd ventilatie systeem. Geschikt voor iedereen die ventilatie wil met een zeer efficiënte passieve warmteterugwinning. Het systeem beschikt over aan A+ label wat mede te danken is aan de unieke EPS binnen constructie. Dit zorgt voor een goede isolatie en optimale luchtstroom waarbij ook het geluidsniveau tot een minimum beperkt wordt.

Het systeem kan op het plafond, de muur of onder een schuin dak worden gemonteerd. Ingebouwde luchtvochtigheid censor en voorzien van een 100% automatische bypass voor gratis koeling. Wordt geleverd met de vernieuwde en gebruiksvriendelijke CTS 602 HMI touch paneel bediening. Ventilatie capaciteit 175 m3/h. Afmetingen H: 338mm – B: 1040mm en D:535mm. Gewicht 30 Kg.

De Nilan CT150 behoort tot de Comfort ventilatie systemen van Nilan. Geschikt voor woningen en appartementen. Is leverbaar met de CT150 of het CT602 HMI touch paneel bediening. Geschikt voor de Nilan Multilink optie waardoor op afstand het systeem kan worden uitgelezen of bediend. Passief huis gecertificeerd. Bij de Comfort ventilatie systemen van Nilan heeft u de keuze uit 8 verschillende types, variërend van 175 m3/h tot maximaal 525 m3/h. Voor alle modellen zijn diverse accessoires leverbaar waaronder de Nilan EM-Box waarmee ook de afzuigkap als onderdeel van uw ventilatie systeem wordt geïntegreerd en u geruisloos gaat koken. Een overzicht van alle Nilan ventilatie systemen kunt u vinden op de productoverzicht pagina.

 

Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.8]

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Nilan Netherlands

    Het Deense NILAN brengt al vanaf haar oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp oplossingen op de markt. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de NILAN warmtepompen zijn altijd...