, , , ,

Nilan Compact P

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Click to rate this post!
[Total: 111 Average: 3.7]

De Nilan Compact P is een Passief Huis gecertificeerde totaaloplossing voor ventilatie, verwarming, koeling en warm water.

In de basis bestaat de Compact P uit een balans ventilatie WTW en een warmtepompboiler die energie onttrekt uit verbruikte binnenlucht die na passage van de WTW naar buiten wordt afgevoerd. Bij het ventilatie gedeelte is een dubbele warmtepomp actief, vanwege de geïntegreerde bouwwijze maakt deze dubbele warmtepomp voor zowel tapwater als actieve comfort verwarming gebruik van luchtstromen na passage en warmte uitwisseling van de ingebouwde WTW unit.

In hetzelfde toestel (slechts 0,54m2 ruimte nodig) kunnen één van twee type warmtepompen worden opgenomen, die uitsluitend centrale verwarming leveren. Een Compact P GEO brine/water warmtepomp in een 3, 6 of 9 kW uitvoering of een lucht/water warmtepomp (slechts 32 dBA), de Compact P AIR 9 in een 9 kW uitvoering.

Opmerkelijk hierbij is dat zowel de GEO alsmede de AIR 9 voor de vloerverwarming niet wordt gebruikt voor het warme tapwater. Dit komt de energieprestatie en ook de levensduur (groot gedeelte van het jaar niet nodig) van het systeem aanzienlijk ten goede.

Nilan Compact P totaaloplossing
Nilan Compact P totaaloplossing

 

Nilan Compact P overzicht van de verschillende oplossingen
Click to rate this post!
[Total: 111 Average: 3.7]

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Nilan Netherlands

    Het Deense NILAN brengt al vanaf haar oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp oplossingen op de markt. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de NILAN warmtepompen zijn altijd...