,

Nilan Compact S

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Met de Nilan Compact S heeft u een energiezuinige en complete binnen klimaatoplossing voor alle soorten gebouwen met een laag energieverbruik. Het systeem is geschikt voor gebouwen die een ventilatie behoefte nodig hebben van maximaal 375 m3/h. De S staat voor compact omdat de unit zeer compacte afmetingen heeft van 600 x 600 x 2250 mm. Vanwege deze afmetingen neemt het toestel weinig kostbare ruimte in beslag en dus op zeer veel plaatsen geplaatst kan worden in de woning.

Net als bij de Compact P modellen herwint de Nilan Compact S de energie uit de afgezogen lucht. Hierbij wordt verse buitenlucht toegevoerd in woon en slaapkamers en vervuilde lucht wordt afgezogen in de keuken, de badkamer en het toilet. Stofdeeltjes, vocht en onaangename geuren worden onttrokken aan de woning. Omdat beide luchtstromen automatisch worden geregeld is er continue een gegarandeerde luchtverversing in uw gehele woning. De resterende energie die niet door de passieve tegenstroom warmtewisselaar wordt gebruikt, wordt door de ingebouwde warmtepomp gebruikt om warm water te produceren en om de toevoerlucht voor de woning verder te verwarmen.

De warmtepomp heeft een omkeerbaar koelcircuit, wat betekent dat de unit in de zomer de toevoerlucht tot 10 ° C kan koelen. Vanwege de lage lucht verversing functioneert de koeling niet als een airconditioning systeem. Bij de koeling functie wordt de toevoerlucht van vocht ontzien, wat een aangenaam binnenklimaat geeft.

Net als bij alle Compact P systemen kan ook het Nilan Compact S model worden aangesloten op de Nilan EM-box. Een EM-box maakt warmteterugwinning mogelijk via de afzuigkap in de keuken van de woning. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de warmte die wordt gegenereerd tijdens het koken. Naast het geruisloos koken dus ook geen onnodig verlies van de warmte tijdens het koken en een verbetering van uw rendement.

De Compact S wordt bestuurd met behulp van het CTS602 bedieningspaneel, met een breed scala aan functies.

Nilan Netherlands Compact S ventilatie warmtepomp
Nilan Netherlands Compact S ventilatie warmtepomp

Click to rate this post!
[Total: 10 Average: 4.5]

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Nilan Netherlands

    Het Deense NILAN brengt al vanaf haar oprichting in 1974 hoogwaardige, energiezuinige ventilatie en warmtepomp oplossingen op de markt. De uitgangspunten bij de ontwikkeling van de NILAN warmtepompen zijn altijd...