, ,

NRG-Guard®


Twee vliegen in één klap, een hekwerk op uw dak dat voldoet aan alle wettelijke voorschriften met betrekking tot valbeveiliging en dat tegelijkertijd functioneert als energiewinningssysteem.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

NRG-Guard® bevat in het hekwerk geïntegreerde lamellen. Zowel koude als warme energie wordt via deze vloeistofhoudende lamellen opgevangen en via een warmtewisselaar afgegeven aan de gebruiker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het regenereren (nulbalans) of voeden van bronnen/bodemopslagsystemen, het voorverwarmen van tapwater of de directe voeding voor een warmtepomp.

Voor de valbeveiligingscomponenten (persoonlijke aanlijning en kabelgeleiding) wordt gebruik gemaakt van de gerenommeerde Latchways® systemen. Deze voldoen geheel aan alle wettelijke veiligheidsvereisten en voorschriften.

NRG-Guard® is een flexibele oplossing en gemakkelijk inpasbaar in duurzame energiesystemen. Het systeem is modulair van opbouw en kan heel eenvoudig rond grote dakvlakken en balkonranden aangebracht worden. De opwekking van duurzame energie kan zo een aanzienlijke omvang bereiken. NRG-Guard® maakt ontsierende en energievretende airco-installaties op het dak overbodig. Zo komt er meer ruimte vrij voor ander dakgebruik: meer daktuin of parkeerdek op een kantoorgebouw of meer dakterras voor een horecavoorziening.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 1c9ac0159c94 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Oranjedak bv

    Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Oranjedak telt acht vestigingen met meer dan 300 professionals, die samen garant...