, ,

Passief dakelement


VDM Woningen fabriceert complete passief- wand- en dakelementen op basis van haar eigen bouwmethodiek. Met behulp van i-liggers en isolatie (steenwol, cellulose)worden elementen geprefabriceerd waardoor een snel bouwproces met een hoge bouwkwaliteit gecombineerd  worden.

Fabrieksmatig worden eventueel dakramen luchtdicht in de elementen opgenomen. Ingeval van kunststof dakbedekking kan deze ook fabrieksmatig aangebracht worden. Doorvoeren, plakplaten en andere voorzieningen kunnen luchtdicht in de dakelementen worden opgenomen.

VDM Woningen heeft de kennis en de ervaring om voor zowel nieuwbouw als voor de renovatie c.q. onderhoud de benodigde dakelementen te engineren, fabriceren en te monteren. Ook het op de bouwplaats luchtdicht afwerken van de woningschil heeft VDM Woningen zich eigen gemaakt.

VDM woningen is als allround ontwikkelend bouwbedrijf in staat zelf geheel zorg te dragen voor een compleet nieuwbouw- als renovatieproject op passiefhuis-niveau. Daarnaast kan zij als partner of als onderaannemer ingezet worden voor het fabriceren en monteren van enkel de passief-elementen. Dit betreft gevelsluitende elementen en/of dakelementen als ook complete casco's.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: a2557a7b2e94 Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Egbert Broerse architect Logo

  Egbert Broerse architect

  Ontwerpen van concept tot en met realisatie voor particuliere opdrachtgevers. Click to rate this post! [Total: 0 Average: 0]...