, ,

Passief gevelelement


VDM Woningen fabriceert complete passief- wand- en dakelementen op basis van haar eigen bouwmethodiek. Met behulp van i-liggers en isolatie (steenwol, cellulose)worden elementen geprefabriceerd waardoor een snel bouwproces met een hoge bouwkwaliteit gecombineerd  worden.

Fabrieksmatig worden de passiefkozijnen luchtdicht in de elementen opgenomen. VDM Woningen heeft de kennis en de ervaring opgedaan om voor zowel nieuwbouw als voor de renovatie c.q. onderhoud de benodigde wandelementen te engineren, fabriceren en te monteren. Ook het op de bouwplaats luchtdicht afwerken van de woningschil heeft VDM Woningen zich eigen gemaakt.

VDM woningen is als allround ontwikkelend bouwbedrijf in staat zelf geheel zorg te dragen voor een compleet nieuwbouw- als renovatieproject op passiefhuis-niveau. Daarnaast kan zij als partner of als onderaannemer ingezet worden voor het fabriceren en monteren van enkel de passief-elementen. Dit betreft gevelsluitende elementen en/of dakelementen als ook complete casco's.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 9dcb88e01376 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Premium Heating

    Deze bedrijfspagina heeft nog geen beschrijving. [Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]...