, ,

Passiefelement

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Voor het toepassen van goedgeïsoleerde wanden heeft Timmerfabriek Overbeek het Passiefelement ontwikkeld. Het Passiefelement is verkrijgbaar in verschillende opbouwen en samenstelling dit naar wens van de materiaal keuze.

Video

Het voorbeeld wat is afgebeeld is een Passiefelement opgebouwd uit 85 mm massiefhout met aan de buitenzijde I-liggers van 30 cm breed gevuld met houtvezelisolatie. De buitenzijde is afgewerkt met 25 mm harde houtvezelisolatie. In het Passiefelement worden de Passiefkozijnen luchtdicht aangebracht zodat het geheel tot een optimaal resultaat lijd. Deze elementen kunnen worden toegepast voor houten gevelvullende elementen of als constructieve wanden voor het samenstellen van Passiefwoningen, Nulwoningen, Energieneutrale woningen. Graag bespreken we gezamenlijk met u wat uw wensen zijn.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: d1c38a09acc3 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Timmerfabriek Overbeek BV

    Timmerfabriek Overbeek heeft een lange geschiedenis. In 1919 begonnen Johan Overbeek en Theo ter Huurne met de productie van houten kozijnen. Na acht jaar samenwerking, besloot men zelfstandig verder te...