Video

De huidige trend om meer energiezuiniger te bouwen wordt HR++ isolatieglas vervangen door 3-voudig isolatieglas. Het HR++ isolatieglas met twee glasruiten en één luchtspouw wordt vervangen door drie glasruiten met twee luchtspouwen van minimaal 14mm.

De doorkijk van 3-voudig isolatieglas is minder dan van 2-voudig isolatieglas en ziet er ook iets groener uit. Van het standaard toegepaste 3-voudige isolatieglas is de U-waarde 0,6 – ZTA waarde 48% – LTA waarde 71%.

Om nu geen verschil te hebben tussen 2-voudig en 3-voudig glas hebben wij in samenwerking met onze glasleverancier een heldere 3-voudige beglazing samengesteld. Deze 3-voudige beglazing heeft een ZTA waarde 60% – LTA waarde 72%. Wij kunnen deze beglazing leveren in twee verschillende U-waarde 0,6 of 0,7. De U-waarde van het glas is afhankelijk van de gevraagde U-window. De U-window kan per project verschillend zijn afhankelijk van de gebouw doelstelling.

 

 

– ZTA 60%

– LTA 72%

– ZTA gelijk aan 2-voudig glas

– 5 jaar garantie

– Uglas 0,6 / 0,7

Artikelnummer: 7d04bbbe5494 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Timmerfabriek Overbeek BV

    Timmerfabriek Overbeek heeft een lange geschiedenis. In 1919 begonnen Johan Overbeek en Theo ter Huurne met de productie van houten kozijnen. Na acht jaar samenwerking, besloot men zelfstandig verder te...