, ,

Passiefhuis deur KegaPro+ Kegro Deuren


Dé deur met een dikke + die bij Energieneutraal of Passief bouwen geen afbreuk doet aan design en afwerking. Dit alles met een U-waarde van 0,67 W/m²K.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De huidige EPC waarde voor woningen in Nederland is 0,8. Voor 2011 is deze norm aangescherpt met een kwart, maar over 5 jaar moeten alle gebouwen in Nederland voldoen aan een EPC van maar liefst 0,4. Nederland zal dus nog meer volgens duurzame, milieuvriendelijke en energiezuinige normen moeten gaan bouwen. Vergeleken met andere landen loopt Nederland op dit gebied nog achter.

Eén van de methodes voor duurzaam bouwen en renoveren is de Passiefhuis technologie. Het uitgangspunt bij Passief bouwen is een zeer laag energiegebruik, met een gezond binnenklimaat en een hoog comfort in zomer en winter. De maximale warmtevraag om een Passiefhuis te verwarmen ligt ruim 30 procent lager dan bij een traditionele woning.

De noodzaak van duurzaam bouwen begint langzamerhand ook door te dringen tot de Nederlandse markt. Kegro Deuren heeft onlangs voor een aantal energiezuinige projecten de deuren in productie mogen nemen. Eén van deze projecten is de Roosendaalse woonwijk De Kroeven, welke totaal gerenoveerd wordt op basis van de Passiefhuis principes.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 03c6b06952c7 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kegro Deuren B.V.

    Bij Kegro draait alles om topkwaliteit buitendeuren: massief houten en samengestelde vlakke deuren. Die deuren produceren wij zelf. Kegro Deuren wil het de bouw ‘makkelijk’ maken en levert daarom altijd...