, ,

Passiefhuis Gootstuk

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Gootstuk type EDJ is speciaal voor zeer energiezuinige woningen ontworpen, zoals het passiefhuis. Dankzij de inbouw kan water rond om het dakraam beter afgevoerd worden.

Gootstuk type EDJ wordt gebruikt voor een verdiepte inbouw van een dakraam dat enkelvoudig gemonteerd wordt in een dak met geprofileerde dakbedekking tot 120 mm profielhoogte. Voorbeelden van geprofileerde dakbedekking zijn dakpannen en golfplaten.

Dit type gootstuk kan ook goed toegepast worden bij een rieten dakbedekking. Dit type gootstuk garandeert, mits op de correcte wijze toegepast, een correcte en waterdichte aansluiting tussen dak en dakraam bij daken met een hellingshoek tussen de 15 – 90°. Het gootstuk ligt onopvallend verdiept in het dak omdat het aan de boven- en zijkanten onder het dakbedekkingmateriaal valt. Standaard heeft gootstuk type EDJ dezelfde ombergrijze kleur als het lijstwerk van het dakraam.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 57aeee35c982 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    VELUX Nederland B.V.

    VELUX Nederland B.V. is de officiële importeur van VELUX producten in Nederland. Het bedrijf is sinds 1988 gevestigd in De Meern en importeert en distribueert VELUX dakramen en aanverwante artikelen...