, ,

Passiefkozijn EBP

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Door de steeds grotere vraag naar hardhouten kozijnen voor passiefhuizen heeft Timmerfabriek Overbeek nu een Passiefkozijn EBP ontwikkeld welke is gemaakt van tropisch hardhout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Hierin kunnen wij inspelen op de vraag uit de markt dat Passiefkozijnen niet alleen maar gemaakt hoeven te worden van Sandwich hout, Accoya, Vuren of Oregon pine.
Voor de gebouw eigenaren die liever hardhouten kozijnen willen hebben en toch niet willen inleveren op de energieprestaties van Passiefbouwen kunnen nu het Passiefkozijn EBP kopen. Het kozijn wordt standaard gemaakt van Meranti maar het is ook mogelijk om dit te maken van Mahonie, Sapupira of Iroko. De U-waarde varieert in 0,8 en 0,86 W/m2.K. De kozijnen kunnen worden geleverd met FSC of een keurhout certificaat zodat duurzaam bosbeheer kan worden aangetoond.

Video

In de woningbouw wordt steeds meer aandacht gegeven aan een goede isolatie. Het energieverbruik van een gemiddelde woning zal in de nabije toekomst drachtisch dalen. Het Passiefkozijn is specifiek ontwikkeld om het warmtelek te beperken. Met het Passiefkozijn wordt een U-raam van 0,8 W/m2.K gehaald. Afhankelijk van de gevraagde Uwaarde kan een keuze in de houtsoorten worden gemaakt. Het Passiefkozijn is in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Kenmerken:

– Inbraakwerendheid klasse 2

– Luchtdichtheid klasse 3

– Qv10 = 0,15 / N50 = 0,6

– Dubbele dichting

– Voordeur opstap 20 mm

– KOMO certificaat

– 10 jaar verzekerde SGT garantie

– 6 jaar luchtdichtheidsgarantie

– Leverbaar met FSC certificaat

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 6ea2ef7311b4 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Timmerfabriek Overbeek BV

    Timmerfabriek Overbeek heeft een lange geschiedenis. In 1919 begonnen Johan Overbeek en Theo ter Huurne met de productie van houten kozijnen. Na acht jaar samenwerking, besloot men zelfstandig verder te...