, ,

Powerdeck F A

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Powerdeck® F A, de variant op Powerdeck® F, heeft een lichte helling (1/60 of 1/80). Dat systeem zorgt voor een makkelijke afvoer van regenwater. Afschotbeton wordt zo bovendien overbodig, wat de dakconstructie lichter maakt. Ook bij renovatie is Powerdeck® F A een slimme oplossing: u creëert een helling zonder de onder- structuur aan te passen. Deze platen vereisen een vakkundige plaatsing. Om u hierbij te helpen, maken wij op aanvraag een legplan en meetstaat op.

Plaatsing
Powerdeck® F en Powerdeck® F A zijn geschikt voor alle ondergronden: beton, staal of hout. Wat dakdichtingen betreft, zijn zowel bitumineuze als synthetische membranen mogelijk.
Gebruik enkel Recticel goedgekeurde koudlijmen. Op houten draagvlakken en stalen dakplaten kunnen de Powerdeck® F isolatieplaten mechanisch bevestigd worden met minimaal vier bevestigers per plaat van 1200 x 600 mm. Voor afwijkende beves-tigingsmethodes neemt u best vooraf contact met ons op. Meer details vindt u terug in het technisch dossier van Recticel Insulation of op www.recticelinsulation.be.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: eaae339c4d89 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...