, ,

Powerdeck F

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

De Powerdeck® F isolatieplaat heeft een kern in hard Taufoam by Recticel®. De speciale celstructuur van dit schuim beschermt het dak tegen brand. Zo haalt de plaat de Euroklasse B, S2 d0 classificatie in end use. Powerdeck® F is aan beide zijden bekleed met een mineraal gecoat glasvlies. Daardoor kunt u kiezen uit bitumi-neuze of kunststof dakbedekkingen om het dak waterdicht te maken.

De uitstekende isolatiewaarde (λd = 0,026 W/mK) van Powerdeck® F is een tweede grote troef. Dat zorgt voor een erg dunne isolatieplaat, zonder in te boeten aan warmtebescherming. Zo verliest u weinig plaats op uw dak in de hoogte, wat bovendien eventuele problemen met aansluitingsdetails voorkomt. Dankzij de goede drukvastheid blijft uw dak ook altijd beloopbaar. Met Powerdeck® F kunt u dus makkelijk uw dak omvormen tot dakterras of groendak. En omdat Powerdeck® F verkrijgbaar is in uiteenlopende formaten, hebt u sowieso een oplossing die perfect aansluit bij uw dak. Het gevolg is een snelle en makkelijke plaatsing. Met Powerdeck® F gaat het dus vooruit.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: ab233b682ec3 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...