, ,

Powerdeck F

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Thermische Isolatieplaat voor (gelijmde) daksystemen

Powerdeck® F is aan beide zijden bekleed met een mineraal gecoat glasvlies. Daardoor kunt u kiezen uit bitumineuze of kunststof dakbedekkingen om het dak waterdicht te maken.

De isolatiewaarde van Powerdeck® F is λD = 0,026 W/mK. Zo verliest u weinig plaats op uw dak in de hoogte, wat bovendien eventuele problemen met aansluitingsdetails voorkomt. Dankzij de goede drukvastheid blijft het dak ook beloopbaar. Met Powerdeck® F kunt u dus makkelijk uw dak omvormen tot dakterras of groendak. En omdat Powerdeck® F verkrijgbaar is in uiteenlopende formaten, hebt u sowieso een oplossing die perfect aansluit bij uw dak. Het gevolg is een snelle en makkelijke plaatsing.

De Powerdeck® F heeft 2 formaten. Een van 600 x 1200 mm en een van 1200 x 2500 mm. Tot slot zijn de 600 x 1200 mm platen standaard beschikbaar met een dikte van 30 t/m 120 mm; de diktes van 70 mm, 91 mm en 140 t/m 160 mm zijn op aanvraag. De platen met een dikte van 1200 x 2500 mm zijn ook allemaal op aanvraag.

Belangrijkste voordelen:

 • Thermische prestatie: λD = 0,026 W/mK
 • Begaanbaarheidsklasse C
 • Brandklasse E (dikte ≥ 40 mm)
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: ab233b682ec3 Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Recticel Insulation

  Met Recticel® Insulation klaar voor de toekomst! Recticel Insulation werpt zich al jaren op als ambassadeur van het energiezuinig bouwen en verbouwen. De hoogwaardige isolatieproducten en -concepten van Recticel Insulation...