,

Powerroof isolatiesysteem

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Onder de naam Powerroof introduceert Recticel Insulation een isolatiesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor hellende daken. De isolatieplaat bestaat uit een kern van TAUfoam by Recticel – een hard polyisocyanuraat schuim – dat aan beide zijden is bekleed met een lichtgewafelde zuivere aluminiumfolie van 50μ.

De combinatie van het isolatiesysteem met de Rectivent onderdakfolie resulteert in een systeem dat niet alleen thermisch isoleert, maar tevens volledig winddicht is. De werking berust op het feit dat de isolatie als een doorlopend schild op de dakstructuur is geplaatst. Ook de spouwisolatie (Eurowall) kan zo perfect aangesloten worden op het Powerroof-systeem. De isolatieplaten hebben een perfect aansluitende tand- en groefverbinding waarmee bovendien betere thermische prestaties zijn te behalen. In combinatie met de Rectivent onderdakfolie wordt het ganse systeem volledig winddicht gemaakt. Recticel Insulation heeft tenslotte als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR een Keymark kwaliteitslabel. Zo bent u alvast zeker van de uitstekende kwaliteit.

 

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 06138bc5af60 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...