, ,

Powerroof Maxx

De leverancier van dit product is lid van Stichting PassiefBouwen.

Voor meer informatie, zie: Passiefbouwen.nl

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Uw dak bepaalt in grote mate uw wooncomfort. Het houdt niet alleen regen en wind buiten, maar geeft u ook een constante binnentemperatuur.
Is de isolatie tussen de houten spanten niet correct geplaatst, dan ontsnapt warmte via de kieren. Die warme lucht condenseert tussen de isolatie en het onderdak, met druppelvorming en vochtproblemen als gevolg. Ook de houten constructie zorgt voor thermische onderbrekingen. Een gepeperde energierekening is het resultaat.

Een ononderbroken, luchtdicht isolatieschild bovenop het sarkingdak is een slim alter-natief. Powerroof® houdt de warme en koude luchtstromen gescheiden. Dat beperkt het risico op condensatie. Bovendien zijn er geen onderbrekingen ter hoogte van de houten constructie, en dus geen warmteverlies.

Het Powerroof® systeem is al een garantie voor efficiënte isolatie van hellende daken. Powerroof® Maxx doet daar nog een schep bovenop: dankzij de op voorhand verkleefde, dampopen onderdakfolie kan uw plaatser nog sneller isoleren. Ook de rasterbedrukking laat een makkelijkere plaatsing toe. Bovendien zijn de overlappen van de folie zelfklevend, met een betere winddichtheid als gevolg.

 

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]
Artikelnummer: 30ef30b64204 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Recticel Insulation

    Recticel Insulation biedt duurzame isolatieproducten en –oplossingen aan van hoge kwaliteit. Wist u trouwens dat Recticel, als enige fabrikant van harde isolatieplaten in PUR en PIR, een Keymark kwaliteitslabel heeft?...