,

Prelasti S


Sinds 1997 is EPDM Systems exclusief importeur van Prelasti (voorheen Pirelli) EPDM in Nederland. Het product is al sinds de jaren 70 in de Europese markt.

EPDM Systems koopt moederrollen in en prefabriceert in haar eigen productiehal de EPDM rubberfolie tot op membranen op maat tot 3000 m2.

De Prelasti naad is geen gewone naad maar gevulkaniseerd, onder hoge druk en temperatuur homogeen samengeperst. Een gevulkaniseerde naad is en blijft 100% waterdicht. De EPDM membranen worden onder ideale omstandigheden in de fabriek geprefabriceerd. Hierdoor is de arbeid op locatie minder en zijn de uitvoeringsrisico’s lager. Prelasti waterdicht op maat!

De toepassingen met Prelasti EPDM zijn velerlei, zoals waterdichte folie op daken (geballast, groendaken, verlijmd, mechanisch bevestigd), in gevels, goten, vijvers, waterbassins, mestbassins, biogasmembranen en Geomembranen.

Onderzoek van het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) wijst uit, dat ongewapende EPDM membranen, zoals Prelasti, het minst milieubelastend zijn en de laagste milieukosten met zich mee brengen.

Voordelen Prelasti EPDM

 • Geprefabriceerde EPDM membranen uit 1 stuk met homogene gevulkaniseerde naadverbindingen;
 • Prelasti EPDM is voorzien van DUBOKEUR voor toepassing op daken;
 • Eenvoudige verwerking;
 • Snelle verwerking;
 • Geen brandgevaar bij plaatsing, voldoet aan NEN 6050.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 7fe1f8abaad0 Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Egbert Broerse architect Logo

  Egbert Broerse architect

  Ontwerpen van concept tot en met realisatie voor particuliere opdrachtgevers. Click to rate this post! [Total: 0 Average: 0]...