, ,

PreSets


Om het maken van keuzes uit het uitgebreide hang- en sluitwerk assortiment te ver¬eenvoudigen heeft BUVA een drietal voorselecties, zogenaamde PreSets, gemaakt. Iedere PreSet bevat een compleet hang- en sluitwerk productenpakket voor alle gangbare raam- en deurtypen.

BUVA heeft, als ontwikkelaar en leverancier van hang- en sluitwerk producten, met succes een enorme verscheidenheid aan hang- en sluitwerk producten voor ramen en deuren op de markt gebracht. Ieder product onderscheidt zich door specifieke kenmerken op het gebied van techniek, verwerking, instelmogelijkheden, onderhoud en gebruiksgemak. Voor alle producten geldt de vertrouwde kwaliteit, het sterke logistieke proces en de klantgerichte BUVA organisatie.
Het productenpakket wordt nu weer uitgebreid met een aantal nieuwe en innova¬tieve producten, volledig toegespitst op de bouwpraktijk en het voorkomen van faalkosten. Daarnaast wordt het bedieningsgemak verder vergroot. Met de introductie van de nieuwe producten neemt de keuzemogelijkheid voor al onze relaties verder toe.

Keuzegemak
Om het maken van keuzes uit het uitgebreide hang- en sluitwerk assortiment te ver¬eenvoudigen heeft BUVA een drietal voorselecties, zogenaamde PreSets, gemaakt. Iedere PreSet bevat een compleet hang- en sluitwerk productenpakket voor alle gangbare raam- en deurtypen. Bij de voorselectie is de functionaliteit en prestatie van de producten als uitgangspunt genomen. Per PreSet wordt duidelijk aangegeven welke prestatie het hang- en sluitwerk gaat leveren in ramen en deuren op het gebied van verwerkbaarheid, (na)stelmogelijkheden en bedieningsgemak.

De prestaties van de PreSets gelden bij:
??Houten gevelelementen die voldoen aan de KVT en de BRL 0801
??Houten gevelelementen die zijn opgeslagen, geplaatst, beglaasd en afgeschil¬derd door of onder de verantwoordelijkheid van de timmerfabrikant dan wel overeenkomstig de met de elementen meegeleverde verwerkingsvoorschriften.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: bca82e41ee7b Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    BUVA rationele bouwprodukten B.V.

    BUVA rationele bouwprodukten is dé producent en leverancier op het gebied van hang-en sluitwerk, ventilatie, hardglas ramen, aluminium profielen en raam- en deurdorpels voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Daarnaast...