,

PureCedar


Speciaal voor het ontwerpen van bouwprojecten heeft Gras “PureCedar” geïntroduceerd. Een selectie van het beste Western Red Cedar dat er te koop is. PureCedar heeft door de structuur, kleur en eigenschappen alles in zich om een woon- en werkomgevingen een warme uitstraling te geven.

Western Red Cedar staat bekend om zijn unieke variatie in structuur en kleur; van lichtgeel -geelbruin -zalmroze tot chocoladebruin. Door de kleurcontrasten tussen het voor- en najaarshout ontstaat een fijne streeptekening op het vlak of een mooie vlamtekening. PureCedar garandeert deze unieke eigenschappen.

Copyright by nature
Western Red Cedar heeft een hoge natuurlijke duurzaamheid. Het heeft zeer goede isolerende eigenschappen, werkt nauwelijks en vertoont weinig krimp. Binnenshuis dempt Western Red Cedar geluid. De houtsoort is licht van gewicht en makkelijk te verwerken: verf, was, olie en vernis, elke afwerking is mogelijk. Niet afgewerkt en aan de natuur blootgesteld hout verweert vrij snel en krijgt dan onder de meest ideale omstandigheden een prachtige zilvergrijze kleur.

Producten
 
Gras levert PureCedar ook brandvertragend met Vuurvast. Naast gevelbekleding is PureCedar ook een goede en originele keuze voor andere producten, zoals open gevelsystemen, lamellen en boeidelen.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 63923f49e524 Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Gras Houtproducten B.V.

    Onze mensen zijn goed opgeleid, sterk gespecialiseerd en ze beheersen de in- en verkooptrajecten. Ze staan ook dagelijks in contact met leveranciers en afnemers over de hele wereld. Regelmatig maken...