, ,

QL-schuifpui passiefhuis


De hefschuifdeur met het 5-kamer-profielsysteem, zorgt voor een nieuwe dimensie op het gebied van modern en milieuvriendelijk wonen. Deze onderscheidt zich door een buitengewoon hoge energie-efficiëntie, waardoor het wooncomfort in alle opzichten sterk wordt verbeterd.

De QL-hefschuifdeuren hebben hun energiezuinige eigenschappen te danken aan het unieke 5-kamer-profielsysyeem. Dit nieuw ontwikkelde systeem met een vleugelprofieldiepte van 84 mm zorgt voor een aanmerkelijk betere warmte-isolatie en een aanzienlijk lager energieverbruik.

Kunststof QL-hef-schuifpuien zijn voorzien van een lage onderdorpel van sluitvast aluminium met duothermische scheiding.

De intelligente constructie staat garant voor een optimaal comfort: De deur beweegt soepel en kan nagenoeg geruisloos worden geopend en gesloten. In de versterkingskamers van de vleugels zorgen royaal bemeten metalen profielen voor grote stabiliteit. Hierdoor zijn deze schuifpuien ook uitermate geschikt om te worden ingezet als grote, plafondhoge elementen.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 53c3bce66e43 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    kunststof-kozijnen.nl

    Behaaglijk, bestendig, beeldschoon…. Zo luidt het affiche van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien die groothandel JK Assist BV uit Smilde levert. Met een uiterst scherpe prijsstelling en vakkundige...