, ,

RainBloxx: Infiltratie van regenwater in uw tuin was nooit zo makkelijk


Een hoge grondwaterstand, ingewikkeld omrekenen van oppervlak naar aantal of kuubs kratten, afvoeren van grond of slechts weinig beschikbare ruimte voor infiltratie omdat het terras zo groot geworden is: zo maar een paar redenen waarom je niet enthousiast zou worden over infiltratie. Terwijl gemeentes en waterschappen nu om aandacht schreeuwen en nadenken over tegeltax en andere maatregelen waar de consument niet op zit te wachten.

Met RainBloxx van ACO EasyGarden kunt u zowel hoog en eenvoudig infiltreren onder het terras als diep infiltreren ten behoeve van bomen en heesters in je border.

RainBloxx 60

Water opvangen onder het terras. Het kan voorkomen dat diep graven, i.v.m. beperkte bereikbaarheid van de locatie voor graafmachines, niet mogelijk is. In die gevallen wordt gekozen voor de RainBloxx 60. Deze kan relatief ondiep worden ingebouwd. Hiervoor is wel een groter oppervlak nodig (dan bijvoorbeeld de RainBlox 600 Line). Waar kun je dat nu beter doen dan onder het terras?!

RainBloxx 200

Water opvangen en infiltreren langs het terras. Een terras gemaakt met betontegels is bijna waterdicht. Regenwater kan erop blijven staan. Het water kan worden opgevangen in een ACO lijngoot. Door toepassing van een infiltratiebuffer van 15 x 20 cm direct onder de ACO lijngoot hoeft er geen rioolaansluiting meer gemaakt te worden.

RainBloxx 600 Line

Bewust omgaan met regenwater. ACO EasyGarden biedt, afhankelijk van de situatie, verschillende mogelijkheden voor infiltratie. Met de RainBloxx 600 Line kan eenvoudig een grote waterbuffer gemaakt worden. Meerdere elementen achter elkaar kunnen tot één groter systeem gecombineerd worden. Een zandvanger houdt het systeem schoon. Soms is vanwege een hoge grondwaterstand de toepassing van de RainBloxx 600 Line minder effectief. In deze gevallen kan beter worden gekozen voor de RainBloxx 60 of de RainBloxx 200

Bijbehorende pdf bestanden bekijken:

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Persoonlijke gegevens


PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

ACO BV

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van civiele techniek, bouwtechniek en installatietechniek. In Nederland biedt ACO, leverancier van o.a. de merken ACO Drain® en...