, ,

SchücoSol HP


De combinatie van de aardwarmtepomp Schüco HPSol en een zonne-installatie biedt de beste voorwaarden voor een optimaal gebruik van de zonnestraling. De gewonnen zonne-rendementen kunnen in praktisch elke bedrijfstoestand van de warmtepomp onmiddellijk gebruikt worden.

Tijdens de solaire aardbodemregeneratie in de zomer wordt de aardbodem door zonnestraling opnieuw op het temperatuurniveau van voor de verwarmingsperiode geregenereerd. Daardoor wordt het 6 ºC tot 12 ºC koude zout rechtstreeks in de zonnecollectoren verwarmd. Omwille van de optredende condens zijn de traditionele collectoren niet geschikt voor deze toepassing. De speciaal ontwikkelde lage temperatuur collector SchücoSol HP beschikt over een vochtigheidsbestendige isolatie en voert de condens gecontroleerd af. Het jaarlijkse collectorrendement neemt zelfs al bij lage temperaturen toe van kWh/m2 tot 700 kWh/m2.

 

Kenmerken van de SchücoSol HP lage temperatuur collector:

 • Verdubbeling van het specifieke collectorrendement door lage temperatuurwerking
 • Gedefinieerde afvoer van de condens
 • Isolatie is niet gevoelig voor vochtigheid
 • Geringe hydraulische weerstand door parallelle verschakeling van de meanders
 • Structuurglas voor een ongestoord zicht in alle bedrijfstoestanden
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 65ded5353c5e Categorieën: , ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  Schüco Nederland BV

  Met de producten van Schüco energie besparen of zelf energie winnen, dat loont. Vooral op het gebied van energiebesparing biedt Schüco oplossingen, die direct financiële voordelen met zich mee brengen,...