,

Sealwood


Sealwood is een PEFC gecertificeerde massief houten gevelbekleding met alle positieve eigenschappen die u van hout kent. Door de speciale behandeling van het hout is Sealwood minimaal 15 jaar onderhoudsvrij. Daarnaast is Sealwood in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. Dat maakt uw keuze voor een gevelbekleding van Sealwood heel gemakkelijk.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Eigen stijl
Sealwood wordt dekkend afgewerkt en is leverbaar in alle mogelijke kleuren. Hiermee kunt u elk pand of woning voorzien van een compleet eigen stijl. Er zijn verschillende modellen beschikbaar om de juiste uitstraling te creëren. Tijdloos, modern of traditioneel: met Sealwood is alles mogelijk.

Hollandse kwaliteit
Beka produceert Sealwood compleet in eigen beheer. Wij hebben 20 jaar ervaring op het gebied van hout en met name gevelbekleding. Hierdoor zijn wij in staat om innovatieve producten, zoals Sealwood, te ontwikkelen. Sealwood is dan ook op maat gemaakt voor de Nederlandse markt.

Uw project
Of het nu gaat om een nieuw gebouw, een verbouwing of renovatie, Beka heeft de oplossing voor elk bouwproject. Wij geven u altijd deskundig advies en kunnen met ons team van specialisten ook projecten begeleiden. Alle Sealwood producten worden in eigen beheer gemaakt. Daardoor is de levertijd kort en de controle op de kwaliteit grondig.

Door het toepassen van hoogwaardig basismateriaal en innovatieve verduurzaming en verfafwerking is Sealwood stabiel en behoudt de kleur haar intensiteit. Daarom is het product gedurende een zeer lange tijd onderhoudsvrij.

Verantwoord
Het basismateriaal van Sealwood is PEFC gecertificeerd hout. Het milieu en duurzaam gebruik van houtproducten hebben namelijk onze volle aandacht. Ons motto is niet voor niets: “The forest is our future”. Naast het gebruik van gecertificeerd hout hebben voor de unieke afwerking gekozen om producten te gebruiken die het milieu niet belasten.

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: db8e1af0cb3a Categorieën: ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Gras Houtproducten B.V.

    Onze mensen zijn goed opgeleid, sterk gespecialiseerd en ze beheersen de in- en verkooptrajecten. Ze staan ook dagelijks in contact met leveranciers en afnemers over de hele wereld. Regelmatig maken...