,

@IsoBouw: SlimFix Deco


Met SlimFix® Deco maakt u in een handomdraai van iedere zolder een mooie leefruimte. Op het moment dat men bij traditionele systemen pas bezig is met het regelwerk zijn de zolders met SlimFix® Deco al volledig afgewerkt. De ruimte is een fractie van de tijd klaar voor gebruik. En het enige gereedschap dat een verwerker hiervoor nodig heeft, is een schroevendraaier en een zaag.

SLIMFIX DECO ZOLDERISOLATIE

Zolder isoleren in slechts 3 simpele stappen

SlimFix Deco is de snelst verwerkbare zolderisolatie ten opzichte van alle alternatieven. Dankzij de decoratieve zolderisolatieplaten en de gepatenteerde Deco klik- en naadprofielen, wordt een plafond isoleren kinderspel. De profielen van de SlimFix zolderisolatie zijn voorzien van softstrips die alle naden automatisch luchtdicht afsluiten. In slechts 3 handelingen wordt de zolder voorzien van een isolerend, luchtdicht en esthetisch afgewerkt plafond. Een zolder isoleren was nog nooit zo eenvoudig als met SlimFix Deco van IsoBouw.

 • Snel verwerkbare plafondisolatie > kostenbesparend, weinig overlast.
 • Eenvoudige montage in slechts 3 stappen.
 • Een luchtdichte aansluiting zonder extra handelingen.
 • Een stootvaste, witte binnenafwerking.
 • Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Naar de uitgebreide productinformatie.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: b83aac23b952 Categorieën: ,

  Persoonlijke gegevens


  PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


  Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

  IsoBouw Systems bv

  ISOBOUW STAAT VOOR INNOVATIE IN ISOLATIE. Met airpop® (EPS, geëxpandeerd polystyreen) als basismateriaal voor haar isolerende bouwproducten zet IsoBouw al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen. Het bedenken...