, ,

Sol-Air


Tegenwoordig probeert men niet alleen de kosten van een bouwproject in de hand te houden. Ook het energieverbruik, CO2 uitstoot en levenscyclus management van een gebouw zijn zaken waar veel aandacht aan wordt besteed. Kingspan heeft een revolutionair paneelsysteem ontwikkeld dat voor al deze zaken de oplossing biedt, Kingspan Sol-Air.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Video

Kingspan Sol-Air is een innovatieve en intelligente zonnewarmtecollector, ontwikkeld voor geveltoepassing als aanvulling op het centrale verwarmingssyssteem van een gebouw. Door gebruik te maken van Kingspan Sol-Air kunt u de energiekosten van uw gebouw eenvoudig verlagen.

De Sol-Air zonnecollector is een speciaal type warmtewisselingssysteem dat zonnestraling opvangt en, met behulp van lucht, omzet in warmte. Kingspan levert twee typen zonnecollectoren; de Sol-Air Integraded Collector en de Sol-Air Transpired Collector. Beiden maken gebruik van hetzelfde, fundamentele principe; zonnestraling wordt omgezet in warmte (foto-thermische conversie), maar de constructie en montage verschillen. Kijk op www.kingspanpanels.nl voor meer informatie.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: 9872ed9fc22f Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Kingspan Geïsoleerde Panelen

    Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk begrip voor Kingspan. Binnen dit begrip vallen de termen: People, Planet en Profit. Naast het streven naar winst (profit) probeert Kingspan ook rekening te...