, ,

Solar Power


Het elektrisch vermogen van zonnepanelen wordt gewoonlijk uitgedrukt in Watt-piek. Zonnepanelen met een vermogen van 1 kiloWatt-piek (1 kW-piek) leveren 1 kilowatt bij een loodrechte zonne-inval van 1.000 Watt per vierkante meter en een temperatuur van 25°C.

Bijbehorende pdf bestand bekijken:

Gemiddeld levert 1 kW-piek zonnepanelen in België en Nederland jaarlijks ongeveer 800 tot 900 kilowattuur (kWh) per jaar. Dit is een algemeen geaccepteerde factor voor de Benelux. Hierbij is bepalend dat de panelen gericht zijn op het zuiden en opgesteld zijn met een helling van 25 – 45°.

Bespaar niet alleen op uw energie rekening, maar spaar ook het milieu! Zonne-energie is een milieuvriendelijke energiebron. Iedere door middel van zonne-energie opgewekte kilowatt uur bespaart ongeveer 1 kilo aan CO2 ten opzichte van opwekking door conventionele (fossiele) bronnen. Daarnaast veroorzaakt gebruik van zonne-energie geen geur of geluidsproblemen voor omwonenden.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Artikelnummer: d2ddea18f006 Categorieën: , ,

    Persoonlijke gegevens


    PrijsTechnische SpecificatiesToepassingsgebiedLevertijdAnders, hieronder invullen


    Stuur mij informatie toe van andere aanbieders.

    Home Energy Nederland BV

    ''Realiseren, ontwikkelen en op de markt brengen van een unieke en complete range van producten, die op een duurzame wijze energie opwekken met behulp van lokaal aanwezige energiebronnen.'' Click to...